Völler propune începerea 1.Bundesliga în februarie

"Cupa Mondială din Qatar ar putea să aibă loc iarna, iar noi avem şansa de a schimba calendarul campionatului; trebuie să jucăm din februarie până în noiembrie. Acum, din cele 34 de etape ale unui campionat, în 20 suntem «congelaţi»", a declarat Völler.

Propunerea lui Völler a stârnit reacţii diferite. Managerul clubului VfL Wolfsburg, Dieter Hoeness, este de acord: "De 10 ani spun acelaşi lucru. În cele mai frumoase luni ale anului, fotbalul nostru face pauză. Ăsta nu e un lucru bun".

În schimb, preşedintele grupării Eintracht Frankfurt, Peter Fischer, care spune că fotbalul ar pierde, în vacanţa de vară, o bună parte din spectatori, este susţinut de managerul clubului TSG 1899 Hoffenheim, Ernst Tanner: "Oricât de bună pare ideea schimbării, în realitate nu este un proiect realizabil. În landurile din sudul ţării nu se poate juca la o temperatură de 40 de grade Celsius. E imposibil să băgăm toată lumea în aceeaşi «oală»".

Din 1963, anul înfiinţării actualului sistem de campionat, prima ligă a Germaniei se dispută în perioada august-mai.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
vica blochina si bianca patrichi jpg
astrolog madalina manole jpg
madalina manole facebook jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
alex piturca cristina ich jpeg
image
image
image
image
image
image
Sandip Brahmin jpeg
alex piturca cristina ich jpeg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
Frații Tate sosesc la sediul DIICOT din București pentru a asista la percheziția informatică asupra dispozitivelor ridicate de procurori. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre
madalina manole facebook jpg