Vrea pasaj peste pod!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În vremuri de criză, Primăria ia măsuri de criză. După ce a spus că va rezolva problema de trafic din nordul oraşului, primarul general a anunţat că vrea să ridice un pasaj şi în sud, la intersecţia Şoselei Mihai Bravu cu Splaiul Unirii.

Construcţia costă circa 31 de milioane de euro şi urmează a fi gata în doi ani. Nu se ştie, însă, când se va face prima săpătură a podului de 600 de metri, care are menirea să preia circa 35.000 de maşini în fiecare zi pe relaţia Calea Văcăreşti-Mihai Bravu.

Specialiştii municipalităţii spun că podul va avea cale de rulare dublă pentru tramvaie şi patru benzi de circulaţie (două pe fiecare sens).

Asta înseamnă că pe el se va circula cu o viteză maximă de 40 de kilometri pe oră. Legătura dintre Şoseaua Mihai Bravu şi Splaiul Unirii va fi păstrată prin modernizarea arterelor deja existente.

Proiectul de la Mihai Bravu face parte din strategia primăriei de fluidizare a traficului, care prevede construirea a şapte pasaje subterane şi supraterane. Nici unul dintre ele nu a depăşit, însă, stadiul de proiect.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net