Vrei să ajungi în paradis? O noapte costă 140.000 $

Apartamente Khaleej
Apartamente Khaleej

Imediat ce pătrunzi în complexul "Emirates Palace", din Abu Dhabi, te simţi învăluit în misterul unui tărâm magic. Noaptea, hotelul este luminat de mii de becuri care creează o panoramă feerică.

Acest colţ de paradis al Orientului întâmpină fiecare client la cele mai înalte standarde. Emiratele Arabe se pot lăuda pe bună dreptate cu cea mai fascinantă construcţie de lux care chiar dacă este un hotel, duce cu gândul la un palat al vreunui şeic multimiliardar.

"Emirates Palace" a fost deschis în 2005 în Abu Dhabi, iar investiţia a fost de două miliarde de dolari. Cu toate acestea, gigantul hotel nu aduce profit, însă acest lucru nu reprezintă o problemă pentru investitori.

Intenţia municipalităţii din Abu Dhabi a fost ca acest monument de lux să reprezinte un tribut adus opulenţei, indiferent de sacrificii, conform Life Style.

Preţurile camerelor şi apartamentelor pe care le include aşa-numitul Taj Mahal al Orientului Mijlociu, variază între 8.000 şi 140.000 de dolari pe noapte, în funcţie de spaţiu şi facilităţi.

Hotelul are 2.600 de angajaţi. Opţiunile de agrement sunt nelimitate, indiferent dacă doreşti să petreci mai mult timp împreună cu familia sau doar cu persoană iubită.

Piscinele hotelului sunt organizate pe categorii (copii, adulţi) şi reprezintă adevărate oaze de relaxare. Dotate cu tehnolologie performantă, acestea dispun de cascade artificiale, jacuzzi şi baruri special amenajate.

Apartamente cu design diferit
Apartamente cu design diferit

Programele de spa şi fitness completează şirul posibilităţilor de distracţie. Printre clienţii obişnuiţi ai hotelului se numără Jennifer Lopez, Sir Elton John şi Justin Timberlake.

Apartamente Khaleej

Cele 50 de apartamente Khaleej şi 42 de apartamente Khaleej Deluxe dispun de bazine proprii pentru relaxare

Baia fiecărei camere este acoperită cu  marmură şi dotată cu diverse produse de lux
Baia fiecărei camere este acoperită cu marmură şi dotată cu diverse produse de lux

Apartamente cu design diferit

Emirates Palace include 302 camere Grand şi 92 de apartamente Deluxe, fiecare îmbinând cu stil designul exclusivist şi tehnologia modernă.

Săli de  conferinţe
Săli de conferinţe

Decorul camerelor este alcătuit din materiale dintre cele mai scumpe, precum aur, argint, cristale şi marmură. Stilul arhitectural este o combinaţie inedită între elemente moderne şi elemente orientale clasice.

Club Havana

Cele mai fine coniacuri şi trabucuri din lume au fost aduse la barul Havana

Sala  teatrului
Sala teatrului

Restaurant Sayad

Specialităţi culinare marine şi designul exotic reprezintă preludiul experienţei pe care o vei petrece la restaurantul cu specific pescăresc "Sayad" (pescar)

Club Havana
Club Havana

Săli de conferinţe

Dotat cu tehnologie de ultimă oră, hotelul dispune de peste 40 de camere pentru conferinţe, un centru media şi un centru business

Restaurant Sayad
Restaurant Sayad

Sala teatrului

Sala are înălţimea de 20 de metri şi include locuri pentru 1.100 de persoane


    Sala  teatrului
Sala teatrului
cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg