Vrei să-i atingi sânii? Nu-ţi trebuie decât 150.000 de dolari

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mulajul sânilor vedetei Tila Tequila este dorit, indiferent de preţ, de mai mulţi oameni de pe planetă care licitează pentru a obţine acest suvenir.

Tila merge şi mai departe cu propunerea sa. După ce şi-a dat seama că există indivizi pe planetă care dau şi 50.000 de dolari pe o bucată de ghips în forma sânilor ei, prezentatoarea TV le promite admiratorilor ei că le va înmâna personal produsul pentru a elimina dubiile.

„Câştigătorul va putea constatata că formele de pe mulaj sunt exact cele ale sânilor mei", a spus Tila Tequila care sprijină astfel o organizaţie de prevenire a cancerului la sân.

Vezi cum a făcut Tila Tequila mulaj după propriii sâni

Dacă „premiantului" i se va permite să verifice acest aspect prin atingerea bustului vedetei, rămâne, deocamdată, un mister. Cert este că reprezentanţii paginii de licitaţii eBay se aşteaptă ca, după provocarea lansată de Tequila, suma să crească, ei estimând că se va ajunge la 150.000 de dolari.

"Hai, baieţi... fac asta pentru un act de caritate şi dumneavoastră veţi avea o dată în viaţă şansa de a vă juca cu sânii mei nebunatici. Câştigătorul e cel care oferă cel mai mult. Simplu!", scria Tila Tequila. Licitaţia se va încheia pe 6 noiembrie.

Mai citeşte:

Tila Tequila are sâni de 44.500 de dolari!

Tila Tequila se gândeşte la sinucidere

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net