Vrei sa înjuri poliţişti? Du-te-n Marea Britanie!

Ultima actualizare:

Dacă înjuri un poliţist în România eşti trecut sub incidenţa codului penal pentru sfidarea organelor legii, dar în Marea Britanie ai libertate totală de exprimare.

Potrivit publicaţiei "The Telegraph", "curţile de judecată nu mai acceptă faptul că poliţiştii sunt hărţuiţi de cuvinte obscene precum f**k, c**t, b*****ks, w*****s".

Scotland Yard a transmis cadrelor sale că "nu este suficientă siguranţa poliţistului" pentru a reţine pe cineva şi a-i pune cătuşele. Poliţia Metropolitană a publicat şi un ghid care să îndrume ofiţerii în gestionarea situaţiilor în care sunt ocăriţi public.

"Permisul pentru înjurături" a înfuriat numeroşi membri ai forţelor de ordine, care susţin că o astfel de hotărâre va distruge respectul faţă de Poliţie. Mulţi avertizează că le va fi mai greu să gestioneze problemele de ordine publică.

"Poliţişti se confruntă frecvent cu un limbaj ofensator, mai ales din partea oamenilor beţi din faţa cluburilor, iar acum nu mai pot face nimic", a spus Norman Brennan, ofiţer pensionat după 31 de ani de activitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net