Vrei să nu-ţi plouă la nuntă? Te costă 598.000 de lei

nunta jpeg
Căsnicia bazată pe dragoste, prietenie, respect și ajutor reciproc poate dura o viață întreagăFoto: 123rf

Ploaia poate să strice totul! Degeaba eşti atent la cele mai mici detalii când organizezi nunta. Ea riscă să fie ruinată de vremea proastă. Compania Oliver’s Travels se oferă să “spargă” norii şi să garanteze timpul frumos în marea zi.

Cine nu îşi doreşte vreme frumoasă în cea mai importantă zi din viaţă? Iată că acum poţi să-ţi comanzi vreme bună la nuntă. Compania de turism Oliver’s Travels, din Marea Britanie, se angajează să asigure un cer senin la nuntă celor care îi plătesc suma de 134.000 de euro (598.000 de lei). Pentru mirii cu dare de mână, nu este un preţ prea mare, având în vedere că scapă de ploaia care le poate strica cel mai frumos eveniment din viaţă şi implicit hainele scumpe. În plus, vremea mohorâtă şi aversele indispun pe toată lumea care a venit să se distreze la nuntă şi dau foarte prost la poze şi la filmări. Şefii de la compania Oliver’s Travels garantează sută la sută că nu va mai cădea nici măcar o picătură de ploaie în marea zi, iar soarele se va lăfăi în toată splendoarea pe cer.

image
“Curăţarea” cerului începe cu o săptămână înainte

Pentru aceasta, vor intra în acţiune experţii săi în “spargerea” norilor. Echipa de specialişti este formată din meteorologi experimentaţi şi piloţi care vor zbura cu avionul deasupra norilor şi îi vor “sparge” cu ajutorul particulelor de iodură de argint. Vaporii din nori se contopesc cu particulele de iodură şi se condensează, căzând sub formă de ploaie. Procesul este iniţiat cu o săptămână înainte de nuntă pentru a se asigura că în ziua acesteia nu va mai fi nici un nor pe cer. “Suntem mândri că putem asigura acest serviciu unic clienţilor noştri”, a mărturisit Oliver Bell, cofondator al companiei Oliver’s Travels. Oferta este valabilă numai pentru pachetele turistice din Franţa, dar ar putea fi extinsă în Marea Britanie. Tehnologia de “spargerea” norilor nu este ceva nou. A fost folosită la Olimpiada de la Beijing din 2008 şi la nunta prinţului William cu Kate Middleton, în 2011. 

  • Stabiliţi din timp numărul nuntaşilor şi trimiteţi-le invitaţii, angajaţi artiştii sau DJ-ul care se ocupă de muzică, fotograful sau cameramanul care să imortalizeze evenimentul;
  • Mirele şi mireasa trebuie să-şi achiziţioneze ţinutele cu mult timp înainte;
  • Tot cu mult înainte se face programarea miresei pentru prima oară la manichiură, pedichiură, coafor şi cosmetică pentru machiaj;
  • Îngrijiţi-vă de cazarea oaspeţilor din alte localităţi, făcându-le rezervări la hotel;
  • Interesaţi-vă din timp de meniu şi ce vor să mănânce invitaţii.
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
grasime corporala
Angelina Jolie si Brad Pitt
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Proteste de amploare în Iran după moartea lui Mahsa Amini foto Twitter/ @amnesty
Xavi jpeg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg