Vrei să ştii secretul acestui abdomen perfect? Uite ce face Mihaela Rădulescu!

image
Mihaela

La cei 44 de ani, Mihaela Rădulescu are un corp foarte bine lucrat, încât ai spune că stă tot timpul la sală şi ţine mereu dietă. Se pare că vedeta îşi satisface din când în când poftele.

Atât în poze, cât şi în realitate Mihaela Rădulescu arată foarte bine. Trupul ei de zeiţă bine lucrat, expus în poze pe Internet, face orice internaut, (fie el bărbat sau femeie) să se întrebe: "ce mănâncă Răduleasca?". Ei bine, şi diva mai face "păcate" . Astfel, când nu stă pe stepper, ea filosofeză şi mănâncă îngheţată.

simeon stalpnicul png
Mihaela

"Lucrurile se schimbă fundamental, atunci când ştii exact ce iubeşti şi-ţi pui toată pasiunea, dedicaţia şi voinţa în păstrarea acestei iubiri. Doar că trebuie să fii atent şi la consistenţa iubirii pe care o primeşti, pentru că, dacă nu te prinzi la timp că ea are nevoie de anumite condiţii ca să reziste, rişti să o vezi topindu-se exact ca o îngheţată care n-a stat la frigider.... E tot acolo, dar atât de deformată faţă de ceea ce ai iubit iniţial.... (Din filosofia de bucătărie, pe stomacul gol) Revin, după ce mă alimentez", a comentat vedeta lângă o poză cu trei cutii de îngheţată.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
cub reghecamf bătaie png
David Popovici, EPA jpg
arestare carabinieri Italia FOTO stiridiasoora
image
image
image
image
kate middleton insarcinata
Rumeysa Gelgi este cea mai înaltă femeie din lume jpg
Criminal Gheorghe Dinca politisti FOTO INQUAM Photos Bogdan Danescu (4) jpg
Nudiștii au facut baie în Marea Nordului jpg
visarion alexa
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg