Wilmark, columbian crescut in lumea drogurilor


    Wilmark
Wilmark

Wilmark va juca rolul unui agent sub acoperire columbian în telenovela "Iubire şi onoare", care va fi difuzată din toamnă pe postul Acasă, potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

Pentru cunoscutul coregraf Wilmark, actoria este o mare provocare pe care este convins că o va duce la bun sfârşit. "Sunt foarte bucuros, pentru mine este un pas important în carieră, am văzut şi entuziasmul producătorilor atunci când m-am prezentat la casting, unde am reprodus o scenă foarte grea cu Alexandru Papadopol. A fost totul atât de frumos încât m-am ambiţionat: în acest proiect, aş vrea să fiu cât mai aproape de personajul pe care-l interpretez", a declarat Wilmark.

În urma castingului organizat în luna ianuarie cu cei înscrişi pe site-ul www.acasatv.ro, Wilmark a fost ales de producătorii celui mai recent proiect MediaPro Pictures să interpreteze rolul unui agent dublu, pe nume Fernando. El este un columbian crescut în lumea drogurilor, un agent care vrea să îi pedepsească pe toţi cei care vând "moartea albă", un om care are în sânge studiul drogurilor. "M-am documentat, am văzut multe seriale pentru acest rol, mai fur meseria de agent de la nişte cunoştinţe în domeniu", a spus Wilmark.

Wilmark a trecut şi prin emoţiile primei zile de filmare, a auzit pentru prima dată "acţiune!" pe platourile din Buftea. "Începutul a fost greu, pentru că eu, cu o seară înainte, m-am întors din Mexic şi dimineaţa am fost, la ora 7.00, pe platourile de filmare din Buftea. Cu colegii mă cunoşteam de la antrenamentul de tir de la poligon, i-am cunoscut şi pe regizori, am primit îndrumările lor, am povestit cum ne vedem fiecare personajul, am început să îi construim istoria. Nu am avut emoţii, mi s-a părut mai degrabă interesant şi incitant, o experienţă nouă şi inedită", spune Wilmark.

Din toamnă, pe postul Acasă, în "Iubire şi onoare", Wilmark va face primii paşi în lumea actoriei şi le va da, prin intermediul lui Fernando, personajul pe care-l interpretează, mari bătăi de cap traficanţilor de droguri.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
andreea marin
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin