Xonia îşi îngheaţă grăsimea de pe burtă

Procedura este de ultimă generaţie şi se numeşte criolipoliză, rezultatele fiind aceleaşi cu ale unei liposucţii. "Este o metodă de distrugere a unui număr important de celule grase.

Dispozitivul se pune pe partea cu probleme a corpului. În momentul când este activat, va aspira ţesutul adipos. Apoi se scade temperatura gradual, până la 0 grade, timp în care celulele grase intră într-un proces de moarte celulară şi, ulterior, se elimină singure din organism. Efectul este de scădere până la 8 cm încă de la prima şedinţă, iar rezultatul este vizibil între 20 şi 45 de zile. În timpul acesta este recomandat să nu se mai facă nicio şedinţă", a spus Sorina Bratu -Training Manager ROWE si Manager al centrului Keiko.

Criolipoliza nu are contraidicaţii, indiferent de boli şi alte probleme şi nu este dureroasă.  Xonia va avea grijă ca după această procedură să ducă un stil de viaţă sănătos, să facă sport şi să nu facă excese.

"Sunt foarte bucuroasă că pot să scap de pliul de grăsime fără vreo intervenţie chirurgicală. După câteva şedinţe voi avea un abdomen foarte frumos şi tonifiat", a spus cântăreaţa. O procedură durează 30 de minute şi costă 700 de lei.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
cub kamara png
oana roman si marius elisei
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg
catei germia jpg