Zamfir va cânta pentru milionarii lui Ion Ţiriac

Ultima actualizare:
La Balc, bogătaşi din toată Europa
La Balc, bogătaşi din toată Europa

Unul şi unul, aşa sunt toţi invitaţii miliardarului Ion Ţiriac la domeniul de la Balc, pentru vânătoarea ajunsă la cea de-a şaptea ediţie. 700 de porci mistreţi îi aşteaptă în ţarcul de 1.500 de hectare.

Vânătorii cu ştaif vor ajunge pe domeniul cinegetic de la Balc, deţinut de miliardarul Ion Ţiriac, vineri seara, pe 21 ianuarie, unde vor fi trataţi regeşte.

Zeci de localnici au fost tocmiţi de Ion Ţiriac pe post de bucătari şi personal de serviciu, care vor avea grijă ca nimănui să nu-i lipsească nimic. Întrunirea va începe cu un cocktail, la ora 19.30.

Vezi şi:

«Ion Ţiriac m-a agăţat la bancă»

Ţiriac jr., pe perfuzii la Braşov

Ţiriac se bate cu fiul în bolizi - FOTO

Ce familie fericită are moştenitorul lui Ţiriac! FOTO

După ce se vor delecta o oră cu muzică şi băutură, va avea loc prima masă oficială. Obişnuiţi cu delicatese culinare, servite în localuri de lux, unii dintre cei mai bogaţi oameni din Europa vor servi acum numai preparate tradiţionale româneşti: sarmale, cârnăciori, tobă, mămăliguţă, şorici, jumări, vin şi ţuică fiartă.

Goana după mistreţi va începe sâmbătă dimineaţă. Aproape 200 de gonaci, angajaţi de Ion Ţiriac, vor mâna porcii înspre vânători. 700 de porci mistreţi sunt în total în rezervaţia de la Balc.

La vânătoarea anuală sunt împuşcate aproximativ 200 de exemplare. După goana de dimineaţă, vânătorii se vor întoarce la conac.

Dacă în anii trecuţi, Anna Lesko sau Anamaria Ferentz le-au oferit concerte private bărbaţilor strânşi la un pahar şi la foc mocnit în şemineu, anul acesta milionarii Europei vor fi delectaţi de muzica maestrului Gheorghe Zamfir.

Citeşte şi:

9 divorţuri cu scandal au zguduit lumea vedetelor

VIDEO Soţia lui Gheorghe Zamfir vrea să divorţeze în Franţa pentru o pensie mai mare

Gheorghe Zamfir a ajuns la mila franţuzoaicei!

La Balc, bogătaşi din toată Europa

Printre cei care vor porni, anul acesta, pe urmele mistreţilor se află oameni celebri şi puternici precum George Marsan - primarul din Monaco, Wolfgang Porsche (moştenitor al imperiului auto german Porsche), Klaus Mangold (preşedintele Daimler Chrysler), José Merino Jiménez (bancher spaniol), Inigo Herrera (fost membru al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei), Peter Rau (fost membru în conducerea concernului Mercedes), Volker Schmidt (unul dintre cei mai mari vânzători de publicitate sportivă din Europa).

Incident în 2009
Incident în 2009

Acestora li se vor alătura oameni de afaceri autohtoni, precum Elan Schwartzenberg, Mihai Tufan, Dragoş Grigoriu (manager Aegis Media România, fost proprietar al Tempo Media), Dragoş Dobrescu (om de afaceri din domeniul imobiliar).

Incident în 2009

În 2009, partida de vânătoare de la Balc a fost marcată de un incident neplăcut. Avionul în care se aflau fiul magnatului, Ion Ion Ţiriac, şi omul de afaceri Elan Schwar­­tzenberg a ratat aterizarea pe pista Aeroportului din Oradea şi a ieşit în decor din cauza unor probleme care ar fi apărut la trenul de aterizare. Nimeni nu a fost însă rănit.


    Incident în 2009
Incident în 2009

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net