Zăvo, dată afară de la Antena 1?

Ultima actualizare:

    Zăvoranca face show  pe unde se duce
Zăvoranca face show pe unde se duce

În urmă cu câteva luni, Oana Zăvoranu a semnat un contract de exclusivitate cu trustul Intact.

Ademenită de posturile concurente, precum Acasă TV, se pare că vedeta a fost pusă pe liber de Antene, care îi cer daune în valoare de 500.000 €!

Oana Zăvoranu a semnat un contract de exclusivitate ca invitat în emisiunile Antenelor. Clauzele stricte ale acestuia au fost încălcate de apriga brunetă, care a dat curs unor invitaţii la emisiuni difuzate de posturi concurente Antenei 1, fără să se gândească la repercusiuni. Totul a culminat cu apariţia pe care Oana a avut-o joi seară, într-o emisiune a postului Acasă TV.

Acolo, enervată la culme de insistenţele admiratorului ei, „hărţuitorul de vedete" Marius Baldovin, Oana şi-a pierdut cumpătul şi i-a aruncat acestuia cu farfuria cu struguri în cap. Gestul s-a întors împotriva vedetei, care a  alunecat pe boabele răspândite pe podea, oferind telespectatorilor o imagine cu vedere directă la desuuri. După apariţia la acest post tv, şefii trustului Intact s-ar fi sesizat, au dezvăluit surse din Antenă, şi au hotărât să încheie colaborarea cu Zăvoranca, dar şi să-i ceară acesteia daune în valoare de 500.000 de euro.

Vedeta tv spune, însă, că ea a cerut rezilierea contractului în urmă cu aproape două săptămâni, după ce emisiunea „Acces Direct" nu i-a solicitat punctul de vedere atunci când un invitat a calomniat-o, motiv pentru care a făcut plângere la CNA.

Oana a căzut, joi seară, în platoul Acasă TV, alunecând pe nişte boabe de strugure, pe care i le aruncase în cap lui Marius Baldovin

Oana a căzut, joi seară, în platoul Acasă TV,  alunecând pe nişte boabe de strugure, pe  care i le aruncase în cap lui Marius Baldovin
Oana a căzut, joi seară, în platoul Acasă TV, alunecând pe nişte boabe de strugure, pe care i le aruncase în cap lui Marius Baldovin

„Câinele de la măcelărie nu pleacă niciodată! Aşa s-a întâmplat şi cu mine. I-am fost fidelă acestui trust şi mi-am respectat contractul cu stricteţe, însă am fost trădată şi am considerat că trebuie să plec, motiv pentru care eu am cerut rezilierea contractului.

M-am supărat pentru că cei de la "Acces Direct" au avut-o ca invitată pe mama vrăjitoarei Vanessa, care a minţit spunând că am contactat-o pentru a o despărţi pe Bahmuţeanca de Prigoană, iar mie nu mi s-a cerut punctul de vedere, aşa cum era normal. Din acest motiv le-am făcut plângere la CNA. În plus, în alte emisiuni din acelaşi trust, cea prezentată de buboasă (n.r. Oana Mareş), dar şi de cel care îi ţine acum locul, am fost calomniată, mi-au adus grave prejudicii de imagini, şi am procedat şi cu ei la fel. Nu am cuvinte urâte la adresa trustului, doar emisiunile respective m-au «călcat» pe bătături!"

Reprezentanţii Antenei  au declarat pentru Click! că, în acest moment, Oana Zăvoranu nu mai are nici un contract cu Intact, dar că au rămas în relaţii amiabile.

În  2009, Oana Zăvoranu a semnat un contract cu postul Kanal D. Acolo, bruneta prezenta în fiecare sâmbătă emisiunea „Pact cu diavoliţa", însă deşi, avea invitaţi şi subiecte de scandal, nu a înregistrat performanţe în privinţa audienţelor. Stilul prea acid al vedetei a enervat la culme anumite personaje publice, ba la una dintre emisiuni a dat-o afară pe Monica Gabor din platoul emisiunii, după un schimb de replici dure.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net