Zăvo: «Voi dansa în fosta trupă a lui Michael Jackson»

simeon stalpnicul png

Viitorul sună bine pentru Oana Zăvoranu, care a creat a făcut mare vâlvă cu filmuleţele în care dansează lasciv. Rămasă fără iubit în ţară, Oana anunţă că va pleacă în America, pentru a dansa în trupa regretatului Michael Jackson. Îşi va încerca norocul şi ca actriţă, având stabilită o întâlnire cu regizorul Mick Davis.

După un divorţ cu năbădăi, în stil italian de Pepe, dar şi după despărţirea de Tuddy, Oana Zăvoranu va pleca, luna viitoare, într-o vacanţă la Los Angeles, oraşul ei preferat de peste Ocean.

Vedeta tv şi-a propus să îmbine utilul cu plăcutul, astfel că şi-a aranjat deja câteva întâlniri importante pentru un posibil job. Pentru început, Zăvoranca vrea să-şi perfecţioneze dansul lasciv pe care l-a învăţat chiar de la unul dintre membrii trupei marelui cântăreţ Michael Jackson.

"Anul trecut când eram într-o discotecă de fiţe din Los Angeles şi dansam aşa cum ştiu eu, am fost remarcată de o gaşcă de negri care au venit la mine şi m-au întrebat unde am învăţat să dansez aşa de bine. Printre ei se afla şi Rick unul dintre dansatorii lui Michael Jackson din ultimul turneu al lui, intitulat "This is It". I-am spus că nu am luat nici o oră de dans în viaţa mea, a fost foarte surprins de talentul meu şi mi-a propus să mă alătur trupei. Unul dintre motivele pentru care plec în L.A., în august, este de a mă reîntâlni cu ei şi de a vedea cum putem colabora", a declarat Oana Zăvoranu pentru Click!

Pe lângă această promisiune tentantă, frumoasa brunetă mai are stabilite câteva întâlniri cu regizori importanţi: "Mă voi vedea şi cu Mick Davis, cel care a regizat filmul "Modigliani" în care am jucat şi eu. El mi-a propus mai multe proiecte cinematografice. Dacă lucrurile se vor lega, mă gândesc serios să-mi iau o casă acolo", ne-a mai spus Oana Zăvoranu.

«În avion sunt spaima stewardeselor!»

Cu toate că este o femeie puternică şi se ia în piept cu oricine, iată că şi Zăvo şi-a găsit naşul. Vedetei tv îi este teamă să zboare cu avionul, frică de care nu poate scăpa nici măcar cu pastile de Xanax.

"Numai când mă gândesc că am să urc în avion mor de frică.. Sunt spaima stewardeselor. Pe timpul zborului îmi zic în gând toate rugăciunile posibile. Când cobor din avion mă dor degetele pentru că, pe tot timpul zborului, mă țin foarte tare de mânere. O doctoriță m-a sfătuit să iau o jumătate de pastilă de Xanax, ca să mă relaxez. Am luat două pastile şi nu şi-au făcut efectul. Îţi dai seama că după zbor, am sunat-o pe doctoriţă şi i-am "mulţumit"", ne-a mai spus Oana.

Fostul ei soţ, Pepe, îi face o urare, prin intermediul Click!: "Îi doresc succes! E foarte talentată şi se va descurca bine. Ea poate face o carieră strălucită. Oana nu mai are ce face în România, e prea vedetă".

simeon stalpnicul png

Mărioara Zăvoranu ar fi fericită ca fiica ei să plece definitiv în America, pentru a stinge scandalurile pe averea de 60 de milioane €: "Ar fi bine ca Oana să plece din ţară, definitiv. E talentată şi sigur s-ar decurca".

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Oana Zavoranu e de neoprit: dansează iar pe Facebook şi îşi arată sfârcul! VIDEO

Oana Zăvoranu: «Îi mulţumesc lui Bote că mă iubeşte, dar la Pepe nu mă întorc»

Oana Zăvoranu: «M-aş combina cu Cătălin Botezatu»

Oana Zăvoranu s-a filmat dansând sexy! Uite cum se maimuţăreşte! VIDEO

Oana Zăvoranu a reuşit «imposibilul»: Îşi ţine hainele pe ea când dansează! VIDEO

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg