Zece pompieri, chemaţi să-i scoată unui bărbat inelul de pe penis

Inelul rămas blocat pe „bijuteria" bărbatului nu a fost decât una dintre urgenţele la care nu ştii dacă trebuie să râzi sau să-l ajuţi cât mai repede pe bietul om, scrie The Sun. Cei zece pompieri au fost nevoiţi să folosească echipamente speciale, cu care să taie bucata de metal fără a produce daune organului pe care rămăsese înţepenită.

Din aprilie 2010, au fost trei astfel de cazuri. Însă pompierii britanici au mai fost chemaţi şi pentru alte urgenţe. Un bărbat a fost „descarcerat" dintr-o maşinuţă penru copii, o persoană şi-a prins degetele în fanta DVD player-ului, iar câtorva copii le-au rămas blocate colace de toaletă pe cap.

36 de britanici s-au legat cu cătuşele şi nu le-au mai putut desface. Alţi 160 au cerut să le fie scoase inelele de pe deget, iar în 74 de cazuri au fost înlăturate altfel de obiecte. 133 de persoane au rămas blocate sub diverse maşinării, iar altor 14 li s-au înfipt în corp obiecte ascuţite.

„Nu v-ar veni să credeţi la ce incidente am fost chemaţi, oamenii reuşesc să rămână captivi în locuri extrem de ciudate. Dar există şi o problemă: aceste incidente ne consumă timpul, unul extrem de preţios pentru echipajele noastre, care astfel nu pot interveni în cazuri în care sunt vieţi în pericol", spune un oficial din cadrul departamentului de pompieri din Londra.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg
profimedia 0754235297 jpg