Zeci de femei s-au dezbrăcat şi ele, din solidaritate cu bloggeriţa egipteană

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Circa 40 de tinere din Israel au recurs la acelaşi gest pe care l-a făcut şi Aliaa Magda Elmahdy, activista egipteană atât de criticată pentru că a pozat nud.

Femeile s-au reunit pentru poza de grup la iniţiativa lui Or Tepler, în vârstă de 28 de ani. Aceasta a lansat apelul prin intermediul unei reţele de socializare, chemându-şi compatrioatele "să îşi arate susţinerea, într-un mod nonviolent, faţă de o femeie care este la fel ca şi noi: tânără, ambiţioasă, plină de speranţe şi, bineînţeles, care are un dezvoltat simţ al umorului".

"Nu contează dacă sunteţi evreice sau arăboaice, heterosexuale sau lesbiene - aici şi acum, aceasta nu contează. Să le arătăm celor care se îndoiesc de asta că discursul nostru nu depinde de cine este la putere", mai scrie Or Tepler. Şi, chiar dacă fetele erau invitate "să ofere lumii un motiv întemeiat pentru a admira frumuseţea unică a israeliencelor", cele care au pozat şi-au acoperit părţile intime.

Iniţial, circa 100 de femei au promis că vor onora invitaţia. Cele care au renunţat până la urmă la haine din solidaritate cu Aliaa Magda Elmahdy au purtat un banner pe care stătea scris "Omagiu lui Elmahdy. Semnat: surorile din Israel" şi "Iubire fără limite", potrivit site-ului YnetNews.com.

Citeşte şi:

Şoc în Egipt! O tânără a pozat nud şi a scandalizat întreaga naţiune

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
shutterstock bani 1953888304 jpg
pexels photo 1629781 jpg
planetele jpg
bloc în construcții Suceava jpg
imagine NASA 2 jpg
Tramvai Bozankaya la Timişoara FOTO Ş.Both