Zvonuri la Casa Albă: Fiica de 14 ani a președintelui Obama iese deja cu băieți?

Potrivit Huffington Post, preşedintele Obama a dat de înţeles că una dintre fiicele sale, probabil cea mare, Malia (14 ani) iese deja la întâlniri cu băieţi.

Obama a făcut un comentariu picant în timpul unei întâlniri în care s-au dezbătut probleme din domeniul educaţiei, la Decatur, Georgia.

„Trebuie să îi atenţionez pe părinţii care se află aici şi care au membri tineri în familie: copiii cresc. Şi chiar dacă încă se poartă foarte drăguţ, practic ei nu prea mai au timp pentru părinţi, în weekenduri, ba mai dorm pe la prieteni, ba ies la întâlniri."

Un oficial de la Casa Albă a refuzat să comenteze şi să clarifice remarca preşedintelui. Atât preşedintele cât şi soţia acestuia au discutat, cu ocazia unor interviuri recente, posibilitatea ca fetele lor să iasă la întâlniri, pe viitor, însă niciunul nu a confirmat existenţa unei relaţii.

Într-un interviu acordat revistei People luna trecută, soţii Obama au vorbit despre influenţa pe care mariajul lor o are asupra modului în care fetele lor vor percepe relaţiile cu băieţii.

„Cel mai important lucru este acelă că fetele au un model minunat şi demn de urmat, în mama lor. Ele au văzut cum interacţionez cu Michelle, nu doar dragostea existentă între noi, cât şi respectul pe care îl arăt mamei lor. De aceea cred că vor avea aşteptări destul de înalte în ceea ce priveşte relaţiile, iar asta îmi dă încredere", a spus Obama.

Preşedintele american nu a petrecut foarte mult timp la Decatur. Întors la Washington, el a plănuit o seară romantică alături de soţia sa.

„Nu aş putea să îmi imaginez un mod mai romantic de a-mi petrece Valentine's Day, decât cu toţi jurnaliştii de faţă", a glumit Obama. „De fapt, Michelle vă salută. M-a pus să îi promit că voi ajunge la timp pentru întâlnirea noastră din această seară. Asta este chiar important!"

Întrebat despre cadoul pe care avea să îl ofere soţiei sale, Obama a răspuns: „Deja am un cadou. Am flori. Dar asta este simplu, pentru că am o întreagă grădină cu trandafiri."

cub visarion alexa png
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
Kayley Stead a fost părăsită de logodnicul ei jpg
Charles si regina Elisabeta a II-a
 dmitri rogozin sursa facebook
simo instagram jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
geoparcul arouca portugalia pietre care nasc sursa httparoucageopark (4) jpg
Camilla Parker Bowles Regele Charles si Regina Elisabeta  Foto Gettyimages (2) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg