Zvonuri la Casa Albă: Fiica de 14 ani a președintelui Obama iese deja cu băieți?

Ultima actualizare:

Potrivit Huffington Post, preşedintele Obama a dat de înţeles că una dintre fiicele sale, probabil cea mare, Malia (14 ani) iese deja la întâlniri cu băieţi.

Obama a făcut un comentariu picant în timpul unei întâlniri în care s-au dezbătut probleme din domeniul educaţiei, la Decatur, Georgia.

„Trebuie să îi atenţionez pe părinţii care se află aici şi care au membri tineri în familie: copiii cresc. Şi chiar dacă încă se poartă foarte drăguţ, practic ei nu prea mai au timp pentru părinţi, în weekenduri, ba mai dorm pe la prieteni, ba ies la întâlniri."

Un oficial de la Casa Albă a refuzat să comenteze şi să clarifice remarca preşedintelui. Atât preşedintele cât şi soţia acestuia au discutat, cu ocazia unor interviuri recente, posibilitatea ca fetele lor să iasă la întâlniri, pe viitor, însă niciunul nu a confirmat existenţa unei relaţii.

Într-un interviu acordat revistei People luna trecută, soţii Obama au vorbit despre influenţa pe care mariajul lor o are asupra modului în care fetele lor vor percepe relaţiile cu băieţii.

„Cel mai important lucru este acelă că fetele au un model minunat şi demn de urmat, în mama lor. Ele au văzut cum interacţionez cu Michelle, nu doar dragostea existentă între noi, cât şi respectul pe care îl arăt mamei lor. De aceea cred că vor avea aşteptări destul de înalte în ceea ce priveşte relaţiile, iar asta îmi dă încredere", a spus Obama.

Preşedintele american nu a petrecut foarte mult timp la Decatur. Întors la Washington, el a plănuit o seară romantică alături de soţia sa.

„Nu aş putea să îmi imaginez un mod mai romantic de a-mi petrece Valentine's Day, decât cu toţi jurnaliştii de faţă", a glumit Obama. „De fapt, Michelle vă salută. M-a pus să îi promit că voi ajunge la timp pentru întâlnirea noastră din această seară. Asta este chiar important!"

Întrebat despre cadoul pe care avea să îl ofere soţiei sale, Obama a răspuns: „Deja am un cadou. Am flori. Dar asta este simplu, pentru că am o întreagă grădină cu trandafiri."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net