10 fantezii erotice obligatorii pentru orice cuplu

2 februarie 2010 8:08   Actualitate
Ultima actualizare:

De câte ori nu ai vorbit cu prietenele despre cele mai intime fantezii XXX ale tale dar încă nu le-ai pus în aplicare? Descoperă câte dintre ele le regăseşti aici, în topul fanteziilor obligatorii pentru o viaţă de cuplu împlinită!

1. Sex într-un loc publicCine nu a visat măcar o dată să aibă o partidă de sex la mii de metri altitudine, în parcare, în tren sau în cabina de probă a vreunui magazin? Locurile publice induc, fără îndoială, scenarii fierbinți pentru o imaginație la fel de înfierbântată.

2. Masturbare în doiUnui bărbat îi dă fiori numai gândul de a vedea o fată masturbându-se în fața lui. Arată-i cum se face și cere-i să se masturbeze și el în fața ta, în același timp cu tine. Excitant? Cu siguranță 100%.

3. Sex în casa părințilorCine spune că locuința părinților este un teritoriu interzis? Una dintre fanteziile sexuale obligatorii este să faci sex în casa părinților, dar și a socrilor. Să ajungi în al nouălea cer cu familia ta afaltă foarte aproape poate fi o experiență unică și extrem de excitantă.

4. Jucați-vă și cu vibratorulÎndrăznește și cumpără un vibrator, apoi profită de el singură sau în compania partenerului tău. Este realmente excitant să-l folosești în fața lui și, de ce nu, dă-i-l, stimulează-i imaginația și lasă-te pe mâinile lui.

Află care sunt celelalte șase fantezii sexuale obligatorii în viața de cuplu.

Mai multe