10 sfaturi pentru un strip-tease perfect

3 ianuarie 2011 12:52   Actualitate
Ultima actualizare:

1. Lasă-ţi complexele legate de corpul tău la uşă. Bărbaţii te vor goală, nu perfectă. În plus, nu este nimic sexy la o femeie care se ruşinează de corpul ei. Dacă aţi ajuns în punctul în care îţi pui problema unei şedinţe de strip-tease pentru el, înseamnă că deja îi placi aşa cum eşti.

2. Alege un cântec potrivit. Este mai uşor să te dezbraci pe o melodie lentă. Evident, nici una foarte lentă nu este recomandată, nu ai vrea să adoarmă înainte ca tu să îţi termini reprezentaţia.

3. Nu-ţi lăsa mâinile să atârne ca doi cârnaţi între piesele vestimentare date jos. Joacă-te cu părul, mângâie-te pe tot corpul şi dansează cu mâinile.

4. Dansează lent. Nu trebuie să fii o contorsionistă şi nici nu este nevoie de mişcări de hip-hop. Totul este să-ţi mişti şoldurile. Uita-te la dansul Salmei Hayek din "Fromd Dusk Till Dawn".

5. Nu fă asta când eşti în stare de ebrietate. Te vei simţi foarte prost a doua zi de dimineaţă. Şi, în plus, s-ar putea să te loveşti. Încearcă să explici apoi ASTA la Urgenţe.

Citeşte pe adevarul.es celelalte 5 sfaturi

Mai multe