100 € un autograf de la Regele Mihai

7 ianuarie 2010 18:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă eşti fanul fostului monarh al României şi n-ai avut norocul să-l întâlneşti vreodată, te poţi consola pe internet. Un site celebru de licitaţii a scos la vânzare două obiecte ale regelui Mihai.

Pentru un autograf-amintire trebuie să scoţi din buzunar 100 de euro. Nimeni însă nu-ţi garantează că autografele sunt originale, pentru că nu au nici un fel de certificat de expertiză.

Dar, ca să-şi facă oferta cât mai atractivă, vânzătorii susţin că nu se poate pune la îndoială veridicitatea semnăturilor pentru că acestea au fost oferite chiar de Casa Regală a României.

"Obiectele au fost primite direct de la Casa Regală a României de către colecţionarul şi anticarul Arşavir Acterian", dă asigurări unul dintre comercianţi.

Nici fostul preşedinte, Ion Iliescu, n-a scăpat de licitaţiile de pe internet. Un fost ziarist şi-a scos la vânzare o amintire foarte dragă pe care i-a acordat-o Iliescu.

Acesta vinde pe Okazii, contra sumei de 300 de lei, o poză pe care fostul şef al statului i-a dat un autograf în 1998.

Omul spune că se desparte greu de respectiva amintire, dar este forţat de criza financiară să-şi vândă suvenirul de la pesedist.

Mai multe