1.000 $ şi poţi să ai pe faţa lui ce reclamă vrei!

20 martie 2013 16:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil! Fostul boxer Billy Gibby s-a transformat în “om-afiş”, vânzându-şi pielea, mai ales cea de pe faţă, pentru reclame publicitare, cu sume între 300 şi 1.000 de dolari, ca să-şi întreţină familia.

Gibby, un bărbat de 32 de ani din Anchorage, Alaska (SUA), şi-a transformat propriul corp în panou publicitar. El are în prezent 24 de tatuaje plătite ca reclame de diverse firme, inclusiv site-uri porno.

Îşi face tatuaje-reclamă şi pe mâini

Acum, fostul boxer vrea să se scape de tatuajele pe care şi le-a făcut "din prostie", în tinereţe, şi de cele care nu mai sunt actuale, ca să îşi mai facă altele pentru firmele care îi închiriază faţa. Billy Gibby şi-a schimbat şi numele în "Billy-Afiş" sau "Hostgator Dotcom", ca să atragă mai mulţi clienţi. El este disperat să-şi tatueze cât mai multe reclame pe piele pentru a câştiga destui bani ca să-i poată întreţine pe cei cinci copii ai săi. Gibby a ales să-şi folosească trupul drept panou publicitar la începutul anilor 2000.

La acea vreme, el strângea astfel bani pentru a-şi finanţa cariera de boxer. Bărbatul şi-a donat un rinichi unui necunoscut, folosind tatuajele pentru a plăti cheltuielile spitaliceşti.

Tatuajele permanente se pot scoate foarte greu şi "ştergerea" lor este foarte costistoare. În SUA, scoaterea tatuajelor se face la clinici specializate, cu ajutorul laserului sau a altor mijloace tehnice. Procedura este mai dureroasă decât tatuarea în sine şi necesită mai multe şedinţe de decolorare şi îndepărtare a substanţelor folosite pentru "decorarea" pielii.

Mai multe