15 spectatori plătitori la România – Italia

10 martie 2010 19:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Meciul, care a contat pentru "International Challenge Trophy", a fost pe măsura atmosferei. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a avut ocaziile mai bune, însă nu a reuşit să marcheze împotriva unei formaţii alcătuite din jucători italieni de liga a treia.

Selecţionerul echipei noastre nu s-a agitat foarte mult de pe bancă, neavând nici măcar o ieşire la marginea terenului pentru indicaţii. În schimb, din tribune se mai auzea din când în când vocea directorului general Ionuţ Lupescu.

Răzvan Lucescu s-a declarat mulţumit de acţiunea naţionalei under 23.

"E prematur să vorbim de jucătorii care vor fi chemaţi la echipa mare, dar mi-au plăcut Ionescu, Alexe şi Sîrghi. În schimb, mă aşteptam la mai mult de la Ioniţă. Unii fotbalişti aveau emoţii în vestiar", a spus Lucescu.

Referindu-se la atacurile la care a fost supus în ultimul timp, selecţionerul a fost succint: "Sunt optimist şi nu mă interesează declaraţiile de circ". În urma acestui meci, România trebuie să învingă în Malta la 3 goluri diferenţă pentru a câştiga turneul amintit.

Selecţionerul s-a arătat deranjat de atitudinea oficialilor stelişti, care au invocat o accidentare a lui Bogdan Stancu, pentru a nu-i permite jucătorului să vină la naţională.

"Pe viitor cei de la Steaua şi-l vor dori pe Stancu la naţională, dar nu ştiu dacă având o astfel de atitudine vor mai avea această ocazie. Totuşi, eu îl cred pe Valeriu Argăseală, care a spus că jucătorul are o uşoară contractură", a spus Lucescu.

Gigi Becali spusese că nu-l lasă pe Stancu la lot şi că povestea cu accidentare a fost doar o păcăleală.

Mai multe