5 lecţii despre dragoste, desprinse din serialul "Sex and the city"

13 mai 2010 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Fetele din "Sex and the city" au îndurat şi rele, şi bune şi ciudate întâmplări atunci când a venit vorba de dragoste şi relaţii. Cei de la Cosmopolitan au studiat relaţiile memorabile ale fetelor pentru a descoperi ce lecţii se ascund în fiecare.

shine.yahoo.com prezintă tot ce se poate afla despre iubire, din "Sex and the city":

1. Ieşi la întâlniri chiar dacă nu e genul tău

Caz de studiu: Miranda şi Steve

În momentul în care Miranda l-a întâlnit pe barmanul Steve, ea a fost sceptică, ca de obicei.  El era ok şi drăguţ, dar în mod evident, nu bun pentru o relaţie. Nu în mod surpinzător, opiniile lor cu privire la carieră au creat probleme: programe separate, certuri cu privire la bani şi principii diferite de viaţă.

Ea ar fi putut să-i şteargă numărul de telefon, dar în cele din urmă, personalitatea lui a cucerit-o. În final, cei doi au creat împreună o familie şi s-au căsătorit.

2. Lasă-l să te cucerească

Caz de studiu: Carrie şi Mr. Big

Cu siguranţă, şi Carrie a avut perioada în care l-a cucerit pe Big, dar în final el este cel care a apărut la uşa ei înainte ca ea să plece din New York. Nervoasă că el mereu îşi alegea cele mai proaste momente, a ţipat la el: "Uită că ai numărul meu! De fapt, uită că-mi ştii numele!".

Dar el nu s-a lăsat. A sunat-o să-i spună că o iubeşte şi din fericire Charlotte a fost acolo să-i răspundă. A două zi, el s-a întâlnit cu fetele la brunch şi a recunoscut: "Voi sunteţi iubirea vieţii ei şi un bărbat ar fi norocos să fie şi el încadrat în peisaj".

Astfel, cu binecuvântarea fetelor, Big a plecat după Carrie la Paris.

3. Îndrăzneşte să te îndrăgosteşti

Caz de studiu: Samantha şi Smith

Samantha avea propria teorie în ceea ce priveşte relaţiile: "Sunt trisexuală. Încerc orice, cel puţin o dată". Singura ei regulă era să nu se îndrăgostească niciodată, astfel că atunci când l-a întâlnit pe frumosul Smith, nici măcar nu l-a întrebat cum îl cheamă.

În timp, undeva între sex şi stele, ea s-a îndrăgostit şi a spus: "Ai însemnat pentru mine mai mult decât a însemnat orice bărbat din viaţa mea".

4. Nu ignora niciodată semnele care-ţi spun că relaţia ta nu merge

Caz de studiu: Charlotte şi Trey

Optimistă şi romantică desăvârşită, Charlotte a crezut că visele ei au devenit realitate în momentul în care l-a cunoscut pe Trey: singur, bogat, frumos şi doctor.

În ciuda unor semne foarte clare, ea a acceptat cererea lui în căsătorie, o soacră enervantă şi o lună de miere lipsită de sex, deoarece vroia ca relaţia să meargă. Deşi a luptat cu tot ce avea, relaţia lor tot a eşuat.

5. Nu-ţi fie frică de singurătate

Caz de studiu: Carrie

Eterna fată singură a avut parte de întâlnirile ei romantice, scria pentru rubrica ei din ziar, dar adevărata poveste de dragoste a scris-o doar pentru ea. Ghinionul şi despărţirile urâte făceau parte din viaţa ei.

Însă ea nu s-a dat niciodată bătută. "Cea mai frumoasă, interesantă şi importantă parte a unei relaţii este cea pe care o ai cu tine. Şi dacă ai să găseşti pe cineva care să iubească persoana pe care tu o iubeşti, atunci...totul e minunat", a spus Carrie.

Mai multe