5 teorii care explică existenţa zonei misterioase Triunghiul Bermudelor

10 aprilie 2021 12:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Triunghiul Bermudelor se numără printre cele mai misterioase locuri din lume în care au dispărut nenumărate avioane şi nave maritime. Oamenii de ştiinţă încă mai caută explicaţia pentru care aceste dispariţii ciudate continuă să se întâmple an de an.

Numit şi Triunghiul Diavolului, acesta este locul de formă triunghiulară în care dispar aproximativ 20 de ambarcaţiuni, anual. Se întinde între insulele Bermude, Puerto Rico şi Florida, iar marinarii şi piloţii au o senzaţie de groază de fiecare dată când sunt nevoiţi să o traverseze. Cu toate că au apărut multe teorii în jurul acestui petic al oceanului, încă nu există un răspuns definitiv la întrebările legate de dispariţii.

Piraţii

Unii experţi au teoretizat că piraţii ar putea fi una dintre cauzele dispariţiilor din Triunghiul Bermudelor. Piraţii au existat de când tâlharii au început să navigheze pe mare. SUA avertizează călătorii şi marinarii cu privire la posibilitatea de a întâlni nave care desfăşoară activităţi ilegale în apropiere de Bahamas.

Citește aici continuarea.

Mai multe