6 sfaturi să ai parte de cel mai bun sex, iarna

23 noiembrie 2012 16:37   Actualitate
Ultima actualizare:

Vine iarna şi ne piere cheful să mai fim romantici! În plus, disconfortul termic şi senzaţia sufocantă dată de hainele groase ne “înmoaie” rău de tot libidoul. Sexologii de la Huffington Post sar în ajutorul celor care vor partide de sex incendiare, iarna.

1. Încălzeşte camera! Ai nevoie de o temperatură medie de 20 de grade pentru a-ţi dezlănţui pasiunea.  Renunţă la plapumă şi... dă drumul la muzică.

2. Masajul fierbinte! Ia o sticlă de ulei de masaj aromat şi pune-o într-un bol cu apă fierbinte. Las-o trei minute şi apoi foloseşte-o masându-ţi partenerul. Poţi să adaugi şi două picături de ulei de mentă sau spirt şi camfor.

3. Jocul lumânării! Iarna şocul termic este bine venit şi ne aţâţă simţurile. Nu ezitaţi să vă legaţi partenerul şi să-i puneţi o eşarfă la ochi apoi picuraţi-l cu ceară.

4. Lubrifianţi de sezon! Rostul lor este de a amplifica senzaţiile şi de a le oferi celor doi senzaţii mult mai intense în timpul actului sexual.

5. Baia fierbinte! Aruncă în apă o mână de sare balsamică, spumant şi câteva picături de uleiuri volatile.

6. Poziţii perfecte! Faceţi sex pe la spate, în genunchi, în poziţia misionarului, într-o parte sau cu partenera deasupra.

Mai multe