8.755 de bărbaţi s-au bătut pe o femeie

15 martie 2010 19:35   Actualitate
Ultima actualizare:

"Mă cheamă Zhang Mengqian, sunt studentă şi cred că sunt o persoană atractivă, dar în mod ciudat, nu îmi găsesc un iubit. Oricum, cred în destin. Dacă împărtăşeşti dorinţa de a mă cunoaşte, te rog, vino în faţa clădirii în care locuiesc, pe 11 martie, între orele 12.30 şi 12.50 şi stri­­gă-mă. Eu te voi observa, dacă eşti genul meu de bărbat, voi coborî şi te voi săruta".

Tânăra chinezoaică de 19 ani a lipit acest anunţ pe zidul Universităţii Ştiinţelor Electronice şi Tehnologiei, unde învaţă. Ea nu s-a gândit că în campusul facultăţii raportul de 25 de băieţi la o singură fată i-ar putea crea anumite probleme.

Cert este că, joia trecută, la ora stabilită, afară, în faţa camerei unde stă tânăra s-au adunat 8.755 de băieţi, dornici de o relaţie.

"Nu toţi erau studenţii acelei facultăţi, dar ştirea s-a răspândit incredibil de repede.Culmea e că la urechile noastre nu a ajuns, aşa că în curtea campusului părea a fi o manifestaţie spontană. Am răsuflat uşuraţi când am aflat care era de fapt motivul aglomeraţiei", a spus Li Zian, directoarea Universităţii.

Zhang Mengqian nu a coborât pentru a-şi alege iubitul, dar nici nu s-a lăsat bătută. "Voi mai da un anunţ, dar de această dată regulile pe care le voi impune vor fi mult mai stricte. Sunt copleşită de numărul admiratorilor", a declarat tânăra.

Pe aceeaşi temă:

Vrăjeală de agăţat: «Mor dacă nu fac sex»

La 107 ani, îşi caută la matrimoniale al 23-lea soţ

Sutienul care "vânează" soţi

Mai multe