A ajuns în comă de la prea multă muncă

10 martie 2010 21:19   Actualitate
Ultima actualizare:

Ramona s-a prăbuşit marţi după-amiază în timp ce se afla la serviciu. Un stop cardio-respirator, aparent fără explicaţie, a doborât-o în faţa calculatorului de pe biroul ei de la firma Ipsos Interactive Services, unde era programator.

"Colegii i-au oferit primul ajutor, iar Salvarea a venit imediat. Ştiu că muncea mult la nişte proiecte, dar nu ştiam că e bolnavă. Stresaţi suntem cu toţii, iar ea cu atât mai mult cu cât avea doi copii mici, gemeni", a povestit o colegă.

Medicii au resuscitat-o câteva zeci de minute şi au internat-o la Secţia de Terapie Intensivă în comă profundă. Medicii au fost nevoiţi să o opereze miercuri pe creier din cauza unei complicaţii care a survenit stopului cardiac.

"Era stresată, dar cine nu e în societatea de astăzi? Muncea mai mult, dar nu ştiam că se va ajunge aici. Au fost daţi oameni afară de la ea din companie şi era o perioadă mai grea. Îşi căuta altceva de muncă", ne-a spus ieri Marius Cîciu, soţul tinerei.

Şefa Ramonei, Cristina Mititelu Mihoc, spune că aceasta nu s-a plâns niciodată de prea multă muncă. "M-am uitat pe pontajul ei şi am descoperit că a muncit opt ore jumătate pe zi, în medie".

O parte din colegii lui Carmen o contrazic pe Mihoc şi spun că femeia lucra zece ore pe zi, chiar şi acasă, seara, şi dimineaţa înainte de a se prezenta la serviciu.

Mai multe