A ajuns la spital cu vibratorul în maţe

18 mai 2014 18:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! J.S., un bărbat de 37 de ani, din California, SUA, a ajuns la Urgenţă plângându-se de mari dureri de burtă şi constipaţie. S-a dovedit că avea un vibrator funcţional în intestinul gros.

"Aşa ceva nu ne-a fost dat să vedem în toată cariera noastră!", a povestit asistentul Stevey Pope. J.S. a ajuns într-o stare foarte gravă la spitalul din Fresno, California.

Se ţinea cu mâinile de burtă şi spunea că nu-şi poate explica de ce are dureri aşa de mari. Se văita de constipaţie şi medicii nu puteau să-şi explice cum de îi era aşa de rău numai din asta.

După ce i-au făcut radio­grafia, ei au constatat cu stupoare că bărbatul avea o jucărie sexuală în intestinul gros.

"Am văzut un obiect lung şi am rămas uluiţi. Nu ne-am putut închipui că vom vedea vreodată un vibrator care încă vibra în intestinul unui om", a spus cadrul medical.

Luat la întrebări, J.S. a recunoscut, în fine, ce s-a întâmplat, însă soţia acestuia a fost cea care a dat toate detaliile.

"Bărbatul i-a cerut nevestei să-i bage vibratorul în anus. Femeia i l-a înfipt prea adânc în fund şi, astfel, i-a ajuns în intestine", a povestit Pope.

Dacă jucăria sexuală nu i-ar fi fost extrasă din organism, bărbatul care a vrut senzaţii tari în timpul sexului ar fi putut să moară. Vibratorul i-ar fi putut produce o hemoragie fatală, dar şi o infecţie care l-ar fi ucis.

Mai multe