A apărut aşa la TV! Fata de la meteo a încins atmosfera cu decolteul ei

8 septembrie 2016 14:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Sugey Abrego i-a uimit pe telespectatori cu ţinuta ei. Brazilianca a purtat o pereche de blugi scurţi atât de strâmţi încât puteai să-i ghiceşti cu uşurinţă detaliile zonei intime.

Mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată! Aşa a apărut prezentatoarea de la Meteo, Sugey Abrego (37 de ani), în prime-time. Focoasa braziliancă a stârnit furtună în mediul online cu ţinuta ei, care părea mai degrabă una de plajă.

Brazilianca a purtat un maieu extrem de decoltat şi o pereche de blugi scurţi mulaţi care au pus-o într-o postură jenantă, dezvăluindu-i detalii din zona inghinală, scrie thesun.co.uk.

Şi ele au comis-o

În timp ce prezenta rubrica meteo, Roxana Vancea a făcut câteva mișcări riscante care i-au făcut sânii să nu mai aibă loc în sutien. Voluptoasa vedetă a lăsat la vedere mai mult decât a dorit, spre amuzamentul colegilor ei.

O prezentatoare a rubricii meteo din Mexic a devenit cunoscută în mediul virtual datorită fundului ei bombat şi al taliei de viespe. Este vorba despre Yanet Garcia, despre care fanii spun că şi-a triplat dimensiunile fundului peste noapte.

O prezentatoare de la un post de televiziune din Guatemala, America, a trecut printr-un moment stânjenitor, în direct, la televizor, în timp ce prezenta prognoza meteo. Lourdes Figueroa, în vârstă de 28 de ani, a ales să îmbrace o rochie albă, transparentă, notează Daily Mail. Și ca să fie și mai mult în centrul atenției, n-a purtat sutien, iar prin minunăția de rochiță i s-au zărit la perfecție sânii, fapt ce a pus pe jar telespectatorii.

Mai multe