A băut şi a fumat până a scăpat de cancer

29 ianuarie 2010 15:56   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din China a renunţat să mai lupte cu boala cumplită care i-a distrus viaţa, aşa că a devenit o alcoolică notorie şi o fumătoare înrăită. Culmea,"tratamentul" neconvenţional a funcţionat de minune, relatează Chongqing Evening Post.

Tian Mei, o profesoară de muzică în vârstă de 38 de ani, a fost nevoită să renunţe la meserie în urmă cu 11 ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer cervical şi rectal. După opt ani de tratamente anevoioase şi dureroase, inclusiv chimioterapie, starea ei de sănătate s-a înrăutăţit considerabil.

"Apoi, m-am gândit, de ce să nu mă bucur de puţinul timp care mi-a mai rămas, în loc să mi-l petrec tristă prin spitale?!", s-a întrebat Tian.

Aşa că în ultimii trei ani a ţinut-o din distracţie în distracţie, fumând cel puţin trei pachete de ţigări şi cosumând 12 sticle de bere pe zi. Spre surprinderea totală a medicilor care se ocupau de ea, la ultimul control aceştia nu au mai găsit nicio urmă de cancer în corpul chinezoaicei. În plus, pacienta a reuşit să se pună pe picioare, revenind la aceeaşi greutate dinaintea declanşării bolii.

Pe aceeaşi temă:

S-a vindecat de cancer cu ajutorul vâscului

S-a vindecat de cancer după ce a câştigat la loto

Mama femeii pune vindecarea miraculoasă pe seama stării mentale pozitive. "Este foarte fericită. Cântă karaoke şi joacă cărţi cu prietenii ei în fiecare zi", a mărturisit ea.

Însă medicul Li Zhen, de la spitalul Xinqiao, este mai sceptic. Acesta spune că sănătatea redobândită a lui Tian Mei n-are nicio legătură cu fumatul şi consumul de alcool.

"Nu îi recomandăm să continue cu acest stil de viaţă nechibzuit. S-ar putea alege cu noi forme de cancer", a declarat el.

Dar Tian refuză să-i urmeze sfatul. "Nu mai pot trăi fără ţigări şi băutură. Ţin mereu o sticlă de bere lângă pat în cazul în care mă trezesc noaptea", a spus ea.

Citeşte şi:

A inventat dieta anticancer

Artificiile vă pot îmbolnăvi de cancer!

Mai multe