A cerşit 10.000 $ să-şi pună silicoane!

9 noiembrie 2009 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Trista Joy Lathern (24 de ani) din SUA a înscenat că suferă de cancer mamar pentru a strânge bani cu scopul de a-şi mări sânii. Femeia pretinde că a recurs la înşelătorie pentru a-şi salva căsnicia.

Trista locuia în localitatea Waco, Texas, şi a început să spună, în urmă cu doar câteva luni, prietenilor şi vecinilor că a fost diagnosticată cu cancer.

S-a ras în cap, chiar, ca să arate ca şi când ar fi făcut chimioterapie. Se plângea tuturor că nu are bani pentru a se opera, aceasta fiind ultima sa speranţă de a scăpa cu viaţă.

Povestea Tristei a impresionat organizaţiile caritabile locale care au organizat o colectă pentru a o salva.

Astfel, s-au strâns cel puţin 10.000 de dolari care i-au fost oferiţi pentru operaţie. Imediat ce a primit suma, femeia a luat legătura cu un chirurg estetician cu scopul de a-şi pune silicoane la sâni.

Pentru că l-a plătit cu 3.509 dolari cash, medicul s-a temut ca banii să nu fie furaţi şi a luat legătura cu autorităţile locale, care au depistat înşelătoria.

Trista Lathern a fost arestată săptămâna trecută şi a mărturisit că a recurs la prefecătorie din disperarea de a nu-şi pierde căsnicia.

Spera ca prin înscenarea că are cancer să-şi impresioneze soţul să n-o părăsească. Voia să-l recucerească, apoi, datorită sânilor mai mari!

Îşi punea silicoane pentru soţul ei

Poliţistul Randy Plemmons a declarat că motivul principal pentru care Trista a apelat la escrocherie a fost acela de a-şi recâştiga soţul care voia să o părăsească.

"Trista a spus că avea probleme în căsnicie. A minţit iniţial că are cancer pentru a-l ţine lângă ea. Au început să strângă bani. Când s-au strâns 10.000 $, Trista a fugit în Texas pentru a-şi mări sânii", a declarat poliţistul.

Trista Joy Lathern şi  soţul ei, pe vremea  când erau fericiţi

Mai multe