A cheltuit banii de la loto pe maşini, silicoane şi droguri, dar e fericită

17 august 2010 15:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

El este «Copilul-roşu»

«Frumoasa adormită» există! O englezoaică doarme şi 13 zile la rând - VIDEO

O fetiţă din SUA strănută de 12.000 de ori pe zi

Arată ca o bunică la numai 13 ani - VIDEO

Şocant! Un bebeluş s-a născut fără ochi - VIDEO

Când a câştigat potul cel mare, englezoaica avea doar 16 ani şi spera că i se vor rezolva toate problemele. Adolescenta provenea dintr-o familie destrămată, renunţase la şcoală şi trăia într-un centru de plasament. Banii nu ­i-au fost, însă, de prea mare ajutor.

Dimpotrivă! Fata a devenit dependentă de droguri şi a încercat în câteva rânduri să se sinucidă.

Imediat după ce a câştigat, Callie a început o relaţie cu Nicky Lawson, 29 de ani, şomer. Au împreună un băiat de cinci ani şi o fată de trei ani. Pe parcursul relaţiei, Callie a cheltuit în jur de 250.000 de lire pe cocaină. Dependenţa de droguri a produs reacţii în lanţ: a pierdut custodia copiilor săi, ­ceea ce i-a adâncit starea de depresie.

Banii i-au adus doar neîmpliniri

Ea spune că banii i-au adus doar neîmpliniri, iar în prezent, când i-au rămas doar 100.000 de lire, se declară extrem de fericită.

„Cu câteva luni în urmă luam prea multe droguri şi mă uram. Pur şi simplu, nu-mi mai doream să trăiesc. Acum am o nouă relaţie şi încep să mă transform în femeia care vreau să fiu", declară Callie Rogers.

Ea spune că abia după ce a cheltuit toţi banii câştigaţi la loterie şi-a dat seama că are nevoie de o schimbare radicală în viaţa ei.

Mai multe