A comandat produse tradiţionale româneşti într-un restaurant din Las Vegas! Intră să vezi despre cine este vorba!
Nu a ajuns acasă, în România, de sărbători, însă a avut parte de o atmosferă asemănătoare. Nick Rădoi a petrecut Paştele alături de prieteni şi a mâncat bucate tradiţionale.
A plecat din România de mai bine de 30 de ani, însă nu a uitat de tradiţiile din ţara în care s-a născut. Deşi s-a stabilit în America, Nick Rădoi petrece Crăciunul şi Paştele exact aşa cum o făcea atunci când locuia cu familia lui, la Timişoara. Nu a renunţat la preparatele care se pun pe masă de sărbători, cum ar fi sarmalele sau cozonaci, şi asta pentru că are mare noroc cu prietenii lui de la restaurantul Dunărea, în al căror meniu se regăseşte doar mâncarea românească. Anul acesta afaceristul a petrecut alături de prieteni într-o locaţie de cinci stele: restaurantul Milos, din Las Vegas.
Deşi este o locaţie care oferă mâncăruri rafinate mediteraneene, bucătarii au avut de onorat o comandă mai specială. Nick Rădoi a vrut să le arate companionilor săi străini cum mănâncă românii în această importantă sărbătoare, aşadar, pe masa lor au avut ouă roşii, cozonac dar şi friptură de miel. Dacă pentru o parte dintre amicii săi a fost o noutate să guste din aceste bucate, pentru restul prietenilor nu a fost nimic ieşit din comun, întrucât împărtăşeau aceeaşi religie şi aceeaşi naţionalitate.
La sfârşitul cinei, milionarul a admirat peisajul mirific de la o înălţime impresionantă, de la etajul 53.
Tot în Las Vegas, la acelaşi hotel, dar la etajul 15, a petrecut şi Cătălin Botezatu. Aflat la mii de kilometri distanţă de casă, designerul a încondeiat el câteva ouă şi s-a bucurat alături de prieteni.