A făcut avere din statul la coadă

2 aprilie 2014 19:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Fie ploaie, fie vânt, Robert Samuel, de 38 de ani, se aşază confortabil la coadă să prindă ultimele promoţii. A transformat statul la coadă într-o afacere de succes şi câştigă circa 30.000 $ într-un an.

Robert Samuel a prins din nou coadă la magazinul de electrocasnice! Dar nu se plânge. Newyorkezul de 38 de ani a transformat statul la coadă într-o treabă serioasă şi foarte bănoasă.

Bărbatul a câştigat aproape 30.000 de dolari (97.185 lei) în ultimul an, oferindu-şi serviciile celor grăbiţi să prindă o promoţie sau o lansare.

Tariful pe statul la coadă este destul de piperat însă. Prima oră este taxată cu 25 de dolari (81 de lei), apoi încasează câte 10 dolari (32 lei) pe fiecare jumătate de oră.

Atunci când stă la coadă, americanul este întotdeauna echipat, ca să nu se plictisească, cu încărcător şi două telefoane mobile, un iPad sau un scaun. Uneori, când trebuie să stea chiar şi peste o zi, Robert îşi ia şi sacul de dormit şi cortul cu el.

Când ajunge în faţă, Samuel îşi sună clientul ca să-şi cumpere produsul dorit. Acesta şi-a înfiinţat chiar şi o firmă, SOLD Inc.- Same Ol Line Dudes („Aceiaşi tipi care stau la rând", n.r.) cu şapte angajaţi, care sunt adevăraţi profesionişti în statul la coadă. Ideea i-a venit lui Robert după ce a câştigat aproximativ 325 de dolari (1.053 lei), în 2012, după ce a ţinut locul timp de 19 ore, pentru două persoane, la cozile care se formaseră în oraş după lansarea noului telefon.

Mai multe