A făcut gaură-n asfalt când fugea după autobuz

14 ianuarie 2013 15:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Ulanda Williams, de 32 de ani, din New York, tocmai se lansa să prindă autobuzul, vineri, pe o vreme ploioasă, când trotuarul s-a rupt sub paşii ei. Numai un miracol a salvat-o de la moarte, crede ea...

Staţia de autobuz unde Ulanda, care cântăreşte 182 de kilograme, aştepta adăpostindu-se de ploaie, se află în centrul New Yorkului, lângă restaurantul Atomic Wings.

Când maşina a oprit şi a deschis uşile, Ulanda a zbughit-o glonţ, folosindu-se de toată forţa din dotare. Însă n-a apucat să ajungă la destinaţie pentru că trotuarul a cedat.

A fost înghiţită de o ditamai gaura şi norocul ei a fost că a rămas înfiptă, blocându-se în zona toracelui. Pompierii au folosit o macara şi au muncit aproape două ore să o scoată pe femeia înfiptă în gura făcută în asfalt, deasupra unei gropi de peste 2 metri. Ulanda a scăpat ieftin cu o mână ruptă, câteva vânătăi şi zgârieturi.

Zece pompieri, ajutaţi de o macara, au reuşit să o scoată pe nefericită din trotuar

Întrebată de jurnaliştii de la New York Post, femeia a comentat: „N-am văzut nicăieri pe trotuar vreun semn de genul «Atenţie! Gabarit depăşit». Dacă nu aveam 182 de kilograme sigur muream pentru că mă făceam zob pe fundul gropii".

Evident, Ulanda a evitat să puncteze că, dacă era mai slăbuţă, probabil că trotuarul n-ar mai fi cedat. Ea vrea acum să dea în judecată autorităţile. 

Mai multe