A fost arestată imediat după ce a publicat poze de la nunta ei!

8 noiembrie 2014 13:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Femeia a prejudiciat statul cu o sumă imensă, mărturisind, în faţa autorităţilor, că are în îngrijire trei copii minori. Deşi voia să se ştie că îşi creşte singură micuţii, femeia a publicat fotografii de la propria nuntă, după o relaţie îndelungată.

Wendy Cooper, în vârstă de 44 de ani, s-a dat singură de gol! Totul a ieşit la ivelă imediat după ce aceasta publicat fotografii de la propria nuntă, potrivit metro.co.uk (vezi foto aici!).

Femeia din Marea Britanie a prejudiciat statul cu nici mai mult, nici mai puţin de 57.000 de lire sterline.

Era căsătorită încă din anul 2004 şi avea cinci job-uri! Totuşi, ea a minţit statul ani la rând, declarând că este singură.Totul s-a întâmplat pe parcursul a aproape 10 ani, între 2004 şi 2013. Ea a spus autorităţilor că este singură şi că are grijă de trei copii minori, şi astfel, a beneficiat de ajutoare sociale pe care nu le merita. Ulterior, s-a aflat că situaţia stătea cu totul diferit...

Pozele efectuate la nunta ei au stârnit controverse, iar femeia a fost arestată imediat după ce le-a publicat. În prezent, statul va încerca să recupereze banii pierduţi.

Mai multe