A fost salvată de la viol de un vecin pervers care trăgea cu ochiul pe gaura cheii - VIDEO

16 octombrie 2012 8:27   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie din China a fost salvată în ultimul moment din ghearele unui violator, după ce un vecin  s-a uitat pe gaura cheii şi-a văzut-o insângerată şi legata de pat.

Victima ce publicase un anunţ că închiriază o cameră în clădirea în care locuia. Femeia a primit un telefon din partea unui bărbat care i-a spus că este interesat de anunţ. Cei doi au stabilit o întâlnire pentru ca bărbatul să vadă camera. După ce s-au înţeles, bărbatul i-a cerut o chitanţă pentru suma pe care urma sa i-o dea.

Femeia s-a îndreptat către birou, ca să-i scrie chitanţa. În acel moment, bărbatul a închis uşa în spatele lui, a imobilizat victima şi a aruncat-o în pat. Apoi, a scos un cuţit a tăiat-o pe femeie pe mâini, apoi i-a pus bandă izolatoare pe gură.

Zgomotele din apartament au atras atenţia unui vecin care s-a gândit că vecina lui face sex, aşa că s-a dus să  se uite pe gaura cheii, sperând că va vedea „scene fierbinţi”. În schimb, ce a văzut l-a îngrozit.

Vecina lui era pe jumătate dezbrăcată, legată de pat şi plină de sânge. El a sumat imediat la poliţie, iar violatorul a fost prins în flagrant, iar femeia a fost salvată de la viol şi poate de la moarte.

Pentru gestul sau, vecinul a fost recompensat cu o sumă de bani din partea autorităţilor,  pe care a donat-o femeii atacate.

Însă, adevărata faţă a eroului salvator a ieşit destul de repede la iveală. Bărbatul avea o serie de  plângeri la poliţie, mai multe femeii din clădire l-au reclamat că le urmărea frecvent pe gaura cheii. Momentan bărbatul a scăpat de rigorile legii, susţinând că de fapt le urmărea pe femei din grija pentru vecini.

Mai multe