A încercat să se facă pilot de curse! Leonard Doroftei, «elevul» lui Titi Aur

21 februarie 2012 15:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul campion mondial a încercat şi el experienţa de a merge cu o maşină de curse. Însă, dacă Mihai Leu, predecesorul său în ale pugilismului la cel mai înalt nivel, a devenit pilot profesionist, pentru "Moşu'" n-a fost decât o experienţă.

Doroftei a luat lecţii de la unul dintre cei mai buni: cunoscutul Titi Aur, care i-a destăinuit câteva dintre tainele şofatului. "A fost o onoare pentru mine", a recunoscut campionul din sportul cu mănuşi, în platoul emisiunii "Drept la ţintă". "Am fost curios, ba chiar puţin invidios. Când mi s-a propus, am sărit repede".

Chiar şi aşa, "Moşu'" nu va schimba sportul, preferând să se ocupe de afacerea pe care o are în prezent: "Nu ştiu dacă voi schimba macazul, eu m-am îndrăgostit de cârciumărie". Mai ales că şi aici apelează la profesionişti: "Am un bucătar care şi din ceafă de porc face muşchi de vită", şi-a lăudat el, glumind, angajaţii. "Bătaie ca la mine nu găsiţi la nimeni", a continuat el în aceeaşi notă.

"E o mare onoare să fiu alături de el. A condus foarte frumos, neaşteptat de bine. A reacţionat instinctiv. Dacă se va gândi să vină în autoturism, are şanse mari", a spus Titi Aur despre "elevul" său. Iniţial Doroftei a fost puţin temător, auzind ce-l aşteaptă: "Bine că n-am mâncat mult dimineaţă, doar o omletă". În schimb, la final s-a arătat extaziat: "A fost o supersenzaţie. E prima dată când am înţeles ce înseamnă să iei o curbă sau să derapezi", a mărturisit pugilistul.

Leonard Doroftei a simţit ce înseamnă o tamponare şi o răsturnare cu maşina, dar, din fericire, numai pe simulator. "Moşu'" i-a plătit-o în platoul emisiunii de la Kanal D, dându-i la rându-i o lecţie, dar din sportul în care el însuşi a excelat. Titi Aur a acceptat să-şi pună mănuşile, dar nu a riscat să rămână prea mult faţă în faţă cu fosta glorie a boxului românesc.

Mai multe