A îngenuncheat pentru calmante! Ultima imagine cu o pacientă care a murit în chinuri pe holurile spitalului

29 mai 2014 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Fotografia de mai sus este una de o încărcătură emoţională greu de întâlnit. Femeia care pară să doarmă pe podea se zbate, de fapt, între viaţă şi moarte.

Margaret Lamberty , în vârstă de 45 de ani, a fost internată în spital cu dureri cumplite de stomac. Pentru că nimeni nu venea la ea să-i dea calmante, femeia a încercat să caute o asistentă şi, cu ultimele puteri, a ieşit din salon pe coridorul spitalului.

Din cauza durerilor, pacienta nu a putut să facă decât câţiva paşi, apoi s-a pus în genunchi, agonizând. Nimeni nu a auzit-o, nimeni nu a văzut-o timp ce minute bune. După trei zile, ea a murit, motivul fiind, se pare, faptul că nu a fost tratată la timp.

Familia ei vrea dreptate

Pacienta avea de mai mult timp cheaguri de sânge, dar medicii nu i-au făcut la timp testele corespunzătoare pentru a-i face repede şi tratament. Ea a fost lăsată să zacă pe cearceafurile pline de sânge timp de ore bune şi, chiar dacă a chemat medicii, nimeni nu i-a acordat atenţie. "Mama a murit din cauza medicilor şi a asistentelor. A fost abandonată într-o cameră, unde a murit în dureri groaznice. Pentru ea a fost cumplit, iar eu am văzut cea mai îngrozitoare imagine din viaţa mea. Le-am spus medicilor de mai multe ori că are cheaguri, dar degeaba. Suntem hotărâţi să apelăm la justiţie şi să aflăm ce s-a întâmplat de fapt. Nimeni nu ar trebui să mai treacă prin ce a trecut ea", a declarat una dintre fetele femeii decedate.

Ultima imagine a pacientei de 45 de ani în timp ce agoniza pe holurile spitalului a fost făcută chiar de către una dintre fetele sale, pentru a le arăta medicilor mai târziu unde a dus ignoranţa lor.

Cazul s-a petrecut in Anglia, iar Spitalul Universitar din North Staffordshire urmează să răspundă în instanţă pentru cele întâmplate.

Mai multe