A înghiţit un băţ doar ca să primească şorţul MasterChef

6 martie 2013 17:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Cel de-al doilea sezon „MasterChef” a debutat marţi seară, la PRO TV, într-un mod spectaculos. Postul de televiziune a fost lider absolut de audienţă la ora transmiterii show-ului. Prima ediţie a preselecţiilor a fost una plină de momente deosebite.

Printre concurenţii care au surprins s-a numărat şi Pham Hoang Nhat, un student vietnamez de 22 de ani. Deşi preparatul său - o ruladă de tăiţei prăjiţi - nu a fost complicat, i-a impresionat pe juraţi cu gustul mâncării gătite de el. Alt concurent care a impresionat a fost Răzvan Oana, care a adus în faţa juraţilor un preparat despre care ei n-au mai auzit vreodată: ficat de ştiucă în file de zargan cu piure de ciulini de baltă şi sos de usturoi.

...inclusiv un beţişor ornamental

Dar de departe punctul culminant al emisiunii a fost cel în care Petrică Mardaru a demonstrat că e în stare de orice pentru a trece în etapa următoare a concursului. S-a prezentat în faţa lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea cu un preparat ciudat. Într-o portocală scobită a trântit un pilaf şi, pentru ornament, a folosit un beţişor. Juraţii n-au vrut să guste din farfuria lui, însă l-au supus unui test.

La final, pentru că a mâncat tot, juraţii i-au dat lui Petrică şorţul care e necesar pentru următoarea etapă a competiţiei

Ca să primească „paşaportul" către etapa următoare - şorţul MasterChef - Petrică a trebuit să mănânce singur absolut tot ce era în farfurie, chiar şi beţişorul. Cum concurentul a îndeplinit misiunea, juraţii au exclamat: „N-am văzut un concurent mai concurent ca tine", iar Petrică a trecut mai departe.

Mai multe