A intrat cu TIR-ul într-o casă!

29 septembrie 2009 6:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Un şofer de tir a intrat cu maşina într-o casă din localitatea dâmboviţeană Adânca, unde a distrus ţeava de gaz şi o cameră a locuinţei. Ulterior a fost necesară intervenţia poliţiştilor pentru a-l calma pe bărbat, care era beat şi care a devenit violent la vederea jurnaliştilor, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DN 72, Ploieşti-Târgovişte, unde tir-ul a distrus zidul unui imobil şi a ajuns în sufrageria casei.

Şoferul, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Câmpulung Muscel, venea de la Brăila, iar în urma verificării cu etilotestul s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1, 07 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.

În zonă a sosit imediat un echipaj de pompieri, care a izolat perimetrul până la venirea angajaţilor Distrigaz deoarece maşina a rupt şi ţeava de gaze a casei.

Revoltaţi, vecinii familiei păgubite au împiedicat plecarea echipajului de la Ambulanţă sosit la faţa locului până când şoferului vinovat nu i-a fost verificată alcoolemia. La rândul său, şoferul a devenit violent la vederea jurnaliştilor, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea bărbatului şi a localnicilor.

Poliţiştii i-au întocmit şoferului dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mai multe