A intrat în comă din cauza unui tampon! Cum a fost posibil aşa ceva

20 noiembrie 2014 12:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Joanna, în vârstă de 27 de ani, a suferit de simdromul de şoc toxic după ce a folosit un tampon. Tânără a intrat în comă, iar când s-a trezit nu şi-a mai recunoscut familia şi copiii.

Simdromul de şoc toxic este o afecţiune foarte rară, dar şi foarte periculoasă. Boala i-a afectat acesteia mai multe organe interne, incluzând plămânii, rinichii şi ficatul. În plus, Joanna şi-a pierdut din păr şi unghii.

Boala s-a instalat uşor, ea crezând că este răcită şi de asta se simte rău. După câteva zile, a ajuns la spital în stare de inconştienţă. Astfel, doctorii au decis să o bage în comă indusă pentru ca organismul ei să poată lupta cu bacteria care îi dobora trupul. Au trecut opt zile, timp în care aceasta a stat în comă, iar în momentul în care s-a trezit, nu avea amintiri.

"M-am trezit din comă şi nu îmi dădeam seama ce se întamplă. Nu îmi aminteam nimic. Cineva mi-a arătat poze cu fetiţele mele şi nu le-am recunoscut. Nu îmi aminteam numele lor. Tot ce ştiam cu siguranţă era că am fost pe punctul de a muri", a declarat femeia, conform Daily Mail.

După tot ce a pătimit cu boala, Joanna şi-a revenit şi a început să-şi aducă aminte de cei dragi.

Mai multe