A învins moartea şi acum urmează să devină mămică! Povestea incredibilă unei cântăreţe de muzică populară

24 martie 2014 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară Marinela Pârvu se poate considera cea mai norocoasă femeie din lume. După ce a învins moartea de două ori, interpreta trăieşte bucuria nemărginită de a da naştere unui copil.

Intrepreta de muzică populară Marinela Pârvu trăieşte un adevărat miracol. După ce anul trecut a fost diagnosticată cu un chist pe ficat şi a sfidat moartea a doua oară scăpând ca prin urechile acului dintr-un grav accident rutier, acum aşteaptă cu nerăbdare să devină mămică.

Cântăreaţa este însărcinată în 7 luni şi urmează să aibă un băieţel. Marinela Pârvu a spus că anul trecut a fost unul cumplit, dar că acum pare că a renăscut şi abia aşteaptă momentul în care-şi va strânge în braţe copilul.

„Am aflat că nu vom avea o fetiţă, ci un băieţel. Nu am avut pofte pe perioada sarcinii. O singură dată i-am cerut lui Marius să-mi aducă murături. M-am îngrăşat aproape 20 de kilograme. Mi-a spus doctorul să pun lacătul pe frigider. Ştiu să fac baie, am citit cărţi. Cred că ştiu şi să alăptez. Anul trecut a fost cumplit, am fost operată şi am avut un accident rutier grav", a spus aceasta.

Mai multe