A jefuit banca pentru bani de reni

23 decembrie 2009 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Un bărbat mascat în Moş Crăciun a intrat în sediul unei bănci din Nashville, Tennessee şi a dat lovitura vieţii lui. „Ho, ho, ho! La mulţi ani şi Crăciun fericit! Acesta este un jaf armat”. În câteva secunde s-a făcut nevăzut cu câteva mii de dolari.

Incidentul a uimit întreaga lume. Agenţii FBI l-au dat în urmărire pe Moş Crăciunul care şi-a justificat acţiunea explicându-le celor prezenţi că „are nevoie de bani pentru reni".

    Mai citeşte:         Jaf de 50.000 de lei, în 90 de secunde         Culme judiciară! O lipitoare a rezolvat un caz de jaf armat         «Jaf armat» dar fără armă, ci ţinea mâna în formă de pistol

„După ce a scos pistolul ne-a zis să nu ne mişcăm. A împins sacul lui cel roşu peste tejghea şi i-a cerut casierului să îl umple cu bani. Totul s-a întâmplat în câteva secunde. În tot acest timp a fost foarte politicos şi chiar glumeţ. După ce ne-a urat sărbători fericite, s-a făcut nevăzut explicându-ne că face acest lucru pentru că trebuie să îşi plătească elfii", a declarat martorul ocular, Richlyn Jones. Deşi Moşul era glumeţ şi politicos, oamenii au tras o sperietură zdravănă la vederea pistolului.

„Bagă banii în sac!”

„Trebuie să-mi plătesc elfii!”

Mai multe