A luat 5 miliarde cu Bet Cafe

17 decembrie 2010 18:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Ionuţ Nuţă (45 de ani), din Alba Iulia, a câştigat, la 6 decembrie, o sumă colosală la Bet Cafe Arena, după ce a pronosticat 22 de rezultate.

Născut în Oltenia, Ionuţ Nuţă s-a mutat în Ardeal la începutul anilor ‘90, dar a rămas un fan înfocat al Craiovei.

În ziua în care echipa lui Piţi a pierdut cu CFR, Ionuţ a câştigat un premiu astronomic de 271.000 de lei, după ce a pariat 20 de lei pe 22 de meciuri din ligile europene. Pentru că avea mai mult de 21 de pronosticuri ghicite, a primit şi un bonus care aproape i-a dublat câştigul, până la 500.000 de lei.

În această vară a divorţat de soţia sa. Ioana Maria, fetiţa de 10 ani, i-a fost dată în custodie lui. În fiecare zi, Ionuţ se zbate să-i asigure strictul necesar, vânzând fructe şi legume la piaţa din Cetate. Într-o sâmbătă i-a surâs norocul.

În timp ce se întorcea de la muncă, în drumul său spre casă, s-a oprit la casa de pariuri Bet Cafe Arena din cartierul său.

"Mi-am luat o bere, m-am pus la masă, iar în zece minute am completat biletul. A fost vorba de inspiraţie de moment, pentru că i-am spus fetei de la casă să-l bată de trei ori. 11 meciuri pe un bilet, 11 pe celălalt şi încă un bilet cu toate cele 22 de meciuri", susţine câştigătorul, care era la pâmânt cu banii, având datorii de peste 600 de milioane.

Ionuţ nu se consideră un jucător înrăit de pariuri. El spune că pariază la Bet Cafe Arena de 3-4 ori pe săptămână.

"Am mai câştigat până acum, dar doar sume de 3-4 milioane, cum s-a întâmplat după ce am pariat 300 de lei la Barca-Real şi am luat 600".

Ionuţ spune că biletul norocos a fost un dar de la Dumnezeu şi că nu o să mai aibă această şansă niciodată.

"Sunt bulversat. Nu mai vreau să ştiu de nimic câteva zile. O să plătesc rata de 600 de milioane la apartament, apoi să deschid o afacere sau nu. Vreau să-i asigur un viitor fetiţei. De pariuri nu o să mă las, dar o să joc tot ca şi până acum. N-o să-mi pun niciodată toată averea".

Mai multe