A mâncat pepene până a explodat

25 august 2010 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Bărbatul a solicitat să-i fie îndepărtat aproape tot organul responsabil cu digestia pentru a scăpa de obezitate. Sandu cântărea 146 de kilograme la internarea la Spitalul de Urgenţe din Moineşti, iar specialiştii erau convinşi că va pierde 70% din surplusul de greutate, după operaţia din 31 iulie.

Mama de 240 kg a murit că nu s-a putut opri din mâncat

A mâncat o prăjitură  şi a murit

Sandu a plecat acasă după doar 3 zile, iar fişa medicală de externare arată că operaţia, făcută prin laparoscopie, a fost un succes. El a revenit la spital la 7 august, după ce a mâncat un pepene întreg, iar şase zile mai târziu a fost transferat la Spitalul „Sf. Ioan" din Bucureşti.

Timp de două săptămâni, medicii au încercat să-l ţină în viaţă şi să-i astupe „gaura" din stomac care s-a întins pe 20 de centimetri. Omul însă a murit ieri dimineaţă pentru că, spun medicii, nu a respectat regimul alimentar impus.

«Omul nu s-a putut abţine de la mâncare»Dr. Alexandru Ciocâlteu, directorul Spitalului „Sf Ioan"

„Operaţia efectuată la Moineşti a fost ireproşabilă. Acasă, omul nu s-a putut abţine de la mâncare şi i-a explodat stomacul. La noi a mai suferit încă două intervenţii chirurgicale, dar abdomenul său era plin cu puroi. A murit din cauza unei septicemii generale", Dr. Alexandru Ciocâlteu, directorul Spitalului „Sf Ioan".

Mai multe