A murit de foame în Caraibe, cu un sfert de milion de euro în buzunar

28 octombrie 2010 16:20   Actualitate
Ultima actualizare:

O femeie avută, care a fugit în Republica Dominicană atunci când mariajul ei s-a destrămat, a decedat misterios din cauza foametei după ce cunoscuse şi se îndrăgostise de un suedez.

Virginia Owen s-a mutat în Caraibe, cu economiile ei cifrate la 250.000 de euro, pentru a începe o nouă viaţă.

Dar după ce s-a iubit cu un suedez, frumuşica în vârstă de 48 de ani a trecut din paradis în iad în scurt timp. S-a prăpădit pe patul unui spital, arătând „ca un sac de oase".

Sursa foto: Daily Mail

Autorităţile l-au arestat pe Hans Michel Magnusson (54 de ani), iubitul Virginiei, dar, ulterior, acesta a fost eliberat pentru lipsă de probe.

Rudele decedatei au aterizat în Caraibe pentru a afla adevărul, aceştia fiind de părere că suedezul a spart toţi banii strânşi într-o viaţă de femeia pe care a „subnutrit-o".

„Suntem disperaţi să aflăm imediat răspunsuri", a precizat mama Virginiei care a oferit presei o fotografie şocantă cu fiica ei pe patul de spital cu o zi înainte să se prăpădească. A vrut astfel să le trimită un avertisment tuturor femeilor singure care se aventurează în lume.

După un mariaj de 15 ani, victima s-a autoexilat în Republica Dominicană în 2006, păstrând legătura cu familia ei până în urmă cu ceva luni.

Îngrijoraţi de soarta ei, un frate al Virginiei a ajuns în Caraibe acolo unde a fost întâmpinat de suedez care-şi ascunsese iubita în dormitor. Aceasta agoniza de foame pe un pat. În ziua următoare Virginia avea să moară.

Examinarea făcută de medicii legişti a arătat că femeia a murit din cauza subnutriţiei, dar că aceast lucru nu-l poate incrimina pe suedez. Ea suferea şi de cancer la ficat, boală necunoscută de familia ei.

Mai multe