A născut chiar la uşa spitalului - VIDEO

13 februarie 2010 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Surprinsă de travaliu, Caroline Meech şi soţul său Mike au ajuns la cel mai apropiat spital însă nu au mai ajuns în salonul pentru naşteri.

Marţi dimineaţa, camerele de supraveghere ale Spitalului Hampshire din Winchester (Marea Britanie) au înregistrat secvenţa în care o femeie efectiv nu s-a mai putut urni de la intrarea în spital fiind nevoită să nască pe jos.

"Am simţit că vine copilul şi i-am spus lui Mike să mă ducă la spital. Pe drum, când mi s-a «rupt apa» am ţipat la el să meargă mai repede, dar tot am ajuns târziu", povesteşte britanica.

În momentul în care a simţit contracţiile Caroline a ştiut că nu va mai putea face nici măcar un pas şi s-a oprit lângă dozatorul de apă. Partea bună a lucrurilor a fost că femeia se afla la cea de-a treia sarcină, experienţă ce a ajutat-o să aducă pe lume, cu bine, pe micuţa Alice Harriet.

"Asistentele mi-au spus să mă urc într-un scaun cu rotile, dar nu mă puteam mişca absolut deloc. Apoi m-au rugat să mă mut puţin mai în faţă pentru că de fiecare dată când împingeam se deschideau uşile. A fost o situaţie comică", conchide Caroline.

Mai multe