A plătit jucătorii doar pe-o lună!

30 octombrie 2010 17:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Omul de afaceri s-a ţinut de cuvânt pe jumătate faţă de jucători, care şi-au primit la sfârşit de săptămână banii, dar numai pe o lună! După meciul cu Sportul, elevii lui Şumudică i-au strigat patronului să le dea salariile, restante de 60 de zile! Fotbaliştii din Grant nu cred totuşi că-şi vor încasa toţi banii până în meciul cu Steaua, care va avea loc luni, 8 noiembrie.

Şi au motive întemeiate, pentru că George Copos a declarat clar că până în iarnă nu va mai băga nici un leu în Giuleşti! Omul de afaceri spune că nu mai investeşte, deoarece Dinu „Vamă" a gestionat prost bugetul.

"Nimeni nu are acum milioane de euro să-i dea la echipă. Peste 5 milioane de euro au fost aruncaţi pe geam din vară până acum. Domnul Dinu Gheorghe a dorit să-şi facă o echipă competitivă. Trebuie să recunosc că m-am împrumutat încă o dată acum, pentru ultima dată, ca să putem asigura bugetul până în decembrie 2010. Trebuie să gestioneze bugetul, nu ştiu să se gestioneze, e treaba lor", spune Copos.

Jucătorii i-au strigat lui George Copos la sfârşitul meciului cu Sportul: „Să vină banii, să vină banii!", iar în săptămânile premergătoare derby-ului cu Steaua aceştia au hotărât să nu mai discute despre bani şi despre problemele de la echipă.

„S-a plătit o parte din ei. Atunci noi ne-am manifestat pentru că eram supăraţi. Dar în presă nu a mai apărut nimic. Nu vrem să ne facem rău singuri", spun jucătorii Rapidului.

Mai multe