A plonjat cu maşina într-o grădină de bostani

4 octombrie 2009 17:15   Actualitate
Ultima actualizare:

O bubuitură puternică s-a auzit, după ce "maşina zburătoare" a aterizat în grădina cu dovleci a lui Ion Iovan. În scurt timp, automobilul a luat foc, iar flăcările atingeau cerul.

Din fericire, şoferiţa, Loredana Mihaela Linţa, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ezeriş, a reuşit să iasă din maşină înainte ca focul să se înteţeasc.

"Am constat că şoferiţa a pierdut controlul volanului şi a ieşit înafara părţii carosabile", a spus agent şef Iosif Canea, de la Poliţia din judeţul Caraş-Severin. Reşiţenii care se aflau în momentul accidentului în grădină au fost şocaţi.

"Am grădina de după revoluţie. Nu s-a mai întâmplat aşa ceva până acum. Chiar nu am realizat în primă fază că am o maşină în grădină. Noi fiind la şosea mereu auzim scârţâit de roţi sau frâne. Dar de data aceasta am auzit un zgomot mult mai puternic. Când m-am întors am văzut maşina pusă de-a latul şi flăcări cât casa. Noroc că pompierii au venit la timp şi că fata a reuşit să iaşă din maşină." a spus Ion Iovan, proprietarul grădinii.

Mai multe