A purtat, din greşeală, jucăria sexuală a tatălui drept brăţară

5 octombrie 2014 15:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu toţii am făcut greşeli vestimentare de care am vrea să uităm. Dar nimeni nu se poate "mândri" cu o alegere la fel de proastă cu a unei internaute.

O utilizatoare a site-ului Reddit, care îşi spune sloanesteel, a povestit că într-o zi a găsit o brăţară din piele, cu ţinte, care s-a dovedit a fi inelul pentru penis al tatălui său, conform metro.co.uk.

Femeia a explicat că trecea printr-o perioadă în care purta multe brăţări de piele, accesorii din vinil şi pantaloni cu bretele. Sloane a văzut brăţara pe noptiera tatălui şi, deşi nu îşi amintea să o fi cumpărat, a luat-o gândindu-se că e a ei.

"Era din piele neagră, cu ţinte şi puteai să o ajustezi pe încheietură. M-am gândit că e a mea, doar că am pus-o în alt loc", a scris femeia. 

La cină, tatăl ei a observat ineditul accesoriu: "Eram în mijlocul mesei, când tata a văzut brăţara, şi-a scuipat mâncarea din gură şi m-a întrebat, nervos «De unde ai brăţara aia?»"

Sloane a pus-o la loc şi nu s-a mai gândit la ea, până când a dat peste un film XXX în care protagonistul purta un accesoriu similar în jurul penisului său. De abia atunci, femeia şi-a dat seama de gafa ei. 

Mai multe