A renunţat la muzică! Cu ce se ocupă acum Anca Ţurcaşiu

6 aprilie 2014 7:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Dezamăgită de cei care dictează în industria muzicală românească de astăzi, Anca Ţurcaşiu (43 de ani) a luat o decizie radicală. Cântăreaţa se retrage de pe scenă, dar va activa tot în domeniul artistic. 

Anca Ţurcaşiu a început să urmeze cursuri în urma cărora va deveni decorator de interioare. Reorientarea profesională se datorează Andreei Marin, care i-a facut cadou Ancăi un astfel de curs în cadrul emisiunii pe care o prezenta la TVR.

"Mai am 10 zile şi devin decorator de interioare cu acte in regulă. Sunt foarte fericită ca mi-am împlinit acest vis. Se vede?", a scris Anca pe contul ei de socializare la descrierea unei fotografii în care radiază de bucurie.

Anca Ţurcaşiu a obţinut premii la festivaluri de muzică pop: Mamaia 1986, 1987, 1988, Amara 1986, Vilnius, Lituania 1992. A fost interpretă pop în orchestra condusă de Petre Geambasu, din 2005. A participat la prima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine"- Pro Tv.

Artista, care şi-a făcut o carietră şi în cinematografie, are o casnicie reuşită alaturi de medicul stomatolog Cristian Georgescu, pe care l-a cunoscut in America. Cei doi au împreună un baiat, Radu.

Mai multe